14 d’ag. 2011

HANSEL EL BRAU (microrelat en català)


Els veterans li contaven mil històries de lluitar amb honor. Hansel estava il·lusionadíssim per ser un dels triats. Només seleccionaven als més forts per ser alimentats i entrenats fora del recinte. Per contra, la seua germana Gretel plorava explicant-li com elles vivien encadenades i tancades amb l'únic objectiu d'alletar als fills dels amos.

Arribà el gran dia. Un home, que no era el seu amo, va fer alguna cosa estranya al cap de Hansel. Després, tot fosc i en silenci. Ell, desorientat pel soroll i la calor, envestí només obrir-se la porta però no encertava. Alguna cosa estranya passava. No podia defensar-se davant eixe insignificant moniato de roig.

Esclat d'aplaudiments cada vegada que ferien al brau Hansel al llom. Agonitzant després de l'espassada, Hansel va morir per la puntella. Li tallaren les orelles, la cua i el rossegaren per terra amb molt d'art i entre ovacions. La seua germana Gretel va morir electrocutada i trossejada en hamburgueses també amb molt d'art, però sense ovacions i sense patir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada